Голем интерес за саемот на книгата

Разбирлив е големиот интерес што велешани го покажуваат на овогодинешниот саем на книгата, бидејќи...

Команда за обука во Велес

Гарнизонот во Велес стана Команда за обука а на оваа свеченост присуствуваше и министерот за одбрана Лазе Еленовски.

Фотки

Има за секој по нешто...

Сите терсен, јас наопаку

Оти така?

Трансформација на АРМ

Македонија пред предвидениот рок, крајот на 2007 година ќе ја реализира трансформацијата на Армијата...

Акција на рушење на дивоградби во Велес

И во Велес започна акцијата на рушење на дивоградбите, која ја споведува локалната власт.

Мировен корпус

Иако присутни во Македонија само три месеци, членовите на американската владина организација „Мировен корпус“ на свечената заклетва...

Ново од DJ BEJRUT

Нов проект на DJ BEJRUT.

Изложба на графики

Ликовен салон - Велес, 15-25 Декември 2006

Лига во мал фудбал

Сабота, 16 Декември, 18 часот

Снимен е играно-поетскиот филм „Елегии за тебе“

Заврши снимањето на играно-поетскиот филм „Елегии за тебе“ посветен на поетот и револуционер Кочо Солев Рацин, во продукција на Нет Студио од Велес.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »