Google, YAHOO! и msn манипулираат со светот

Влијанието на Google, YAHOO! и msn, преку кои се вршат повеќе од 90 проценти од пребарувањата на Интернет, ги загрижува медиумските експерти, кои сметаат дека...

Личноста на големиот научник Никола Тесла

Ако го замислиме модерниот свет лишен од изумите на Тесла, би биле изненадени колку тој би бил сиромашен.

Миле ковачот

Секое утро во 7 часот, ковачот Миле Павлов ја отвара неговата работилница на стариот велешки пазар, но наместо некогашните кепенци денес треба да ја отвори тешката метална врата.

Светски слики

Кој се шо се поима неам, битно интересни се!

Britney Spears ги шокира нејзините обожаватели

Шестмесечната трудница Britney Spears се надмина себеси.

Џиновски астероид ќе помине покрај Земјата

Астероидот наречен „2004 XP14“ ќе биде близу до Земјата (колку што е оддалечена и Месечината од Земјата) на 3 Јули (понеделник) во 00:25 часот.

Љубовна практика

Фрагмент од книгата „Уметноста на љубовта“. Ерих Фром

Идеално лош газ

На што ве асоцира овој задник? Сигурно не на некоја певаљка како Цеца нели...

Слиќи од свецково

[url=news.bbc.co.uk/2/hi/in_pictures/5052802.stm]Кликензи тук бите[/url]

БРАВО за Гана

Гана е горда на своите играчи и покрај поразот од 3:0 од Бразил.

Мудрости

„Итрите дури да го преесапат векот, будалите ќе го поминат.“ Македонска народна пословица

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »