Светски мистерии

На оваа страница можете да си ја задоволите желбата за откривање на некои од најголемите светски мистерии.

Carl Cox @ Metropolis Hall, Skopje Fair

Се најавува голема журка со Carl Cox во Метрополис Арена

Велешките фонтани

Едно од обележјата на градот се фонтаните.

Rotaract Club

Информации за последната акција на Rotaract клубот Велес

Ретро лаптоп

Бродот ,„Панини“ на езеро Младост

На најмалото езеро во Македонија Младост, лоциран е најголемиот брод во земјава „Панини“. Тој почна да се гради пред шест години но сеуште не е извесно кога ќе биде пуштен во работа.

Грција инсистира САД да бидат исклучени од НАТО

Грчката министерка за надворешни работи Дора Бакојани денес објави дека Грција ќе стави вето на постојното членство на САД во НАТО, доколку САД не го промени своето име во \"Соединети Држави на Централна Северна Америка.\"

Хуманитарна караоке забава

Во рамките на активностите на Ротаракт клубот Велес, изминатиов викенд (сабота, 29.03) се одржа голема караоке хуманитарна забава во кафе барот „Спорт Кафе 11-ка“ во Велес

Овошни скулптури

За воа треба живци да имаш :))

Априлијада

Еколозите од Вила Зора ја уредија Долна Бабуна и Пешти за гостите

Велешани и неговите гости добија нова можност за одмор и рекреација, тоа е долниот тек на реката Бабуна и кањонот на Пешти

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »