Чудо на мајката природа

Ова е фотографија на пештера во месноста Пешти, близу Велес.

Фотографии

За да направите добра фотографија, потребно е да го одредите вистинскиот агол.

Како да се ослободите од пчелите?

Ви дошле пчелите на гости, ама никако да си отидат. Еве еден пример како да ги избркате, а да не ви се налутат ;))

Тајната на Викторија

Малку одмор за очите!!!

Земјени форми од вселената

Со помош на Google Earth

Илузии

Не гледајте многу, можно е да добиете очобол ;)))

Позицијата и опозицијата се најдоа на исто мислење

Позицијатата и опозиција се најдоа на исто мислење, проблемот со Рамина мора да се реши и државата за тоа мора да најде пари.

Пречек на Нова година во Велес

Локалната власт на општина Велес ќе организира пречек на Новата година во центарот на градот, најави градоначалникот Аце Коцевски на денешната прес конференција.

Kупопродажба на велешкиот Офицерски дом

Постапката на купопродажба на велешкиот Офицерски дом е вратена на почеток, откако Основниот суд во Велес истата ја поништи.

40 илјади евра наменети за културата во Велес

Нови простории за градската библиотека како и излегување од анонимноста на стрипот се главните активности во културата, кои...

Четирите збратимени града

Во Велес се собраа претставниците на четирите збратимени града, со некои да се продолжи соработката а со некои по повеќе години истата да се обнови.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »