Свеченост во велешката касарна

Во чија придружба беше дамата, која е во друштво на кинеските, бугарските, американските, ческите, украинските воени аташеа, на свеченоста во велешката касарна.

Нема потреба од обезбедување!

Градоначалниците на Велес и Прилеп го чуваат грбот на министерот за одбрана, наместо обезбедувањето. Никогаш ништо не се знае.

Зошто?

Зошто на зградата од факултетот за туризам и угостителство се...

104 годишнина

Во пресрет на 104 годишнина од Солунските атентати градот ја обнови плочата на 12-мината Велешани кои загинаа во оваа акција.

Национален трач за СИДА

Најново околу веста со починатиот [b] сидосан [/b]нигериски фудбалер и неговата непосредна сексуална околина!!!

Леб и сол се соединуваат

Конечно. После десет години пауза, најголемиот македонски бренд, легендарните Леб и сол, се соединуваат.

Изложено велигденско јајце старо илјада години

Во полскиот регионален музеј во Члухов, по повод велигденските празници, изложено е велигденско јајце старо илјада години.

Дамите имаат предност

Во војската сеуште нема бон-тон. Дамите и натаму се во последните редови од единицата.

Случувања во Aquarius

Велигденска понуда....

Сè за Вашиот мобилен телефон

Интересна интернет страна наменета за мобилни телефони на која ќе најдете рингтонови, позадини, софтвер и многу други работи. Сè на едно место и тоа бесплатно.

Во 2005-та речиси 92.000 жртви на природни катастрофи

Дали е почнат процесот на уништување-исчезнување на единствената „куќа“ на Човекот (од него самиот) проценете сами „со помош“ на следниов податок [b]Во природни непогоди во текот на 2005-та година ширум светот загинаа речиси 92.000, соопшти Меѓународната стратегија за намалување на катастрофи. [/b] ...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »