Казни за луди крави и агресивни кучиња

Крава која предизвикала сообраќајна несреќа во центарот на Куманово неодамна е \"осудена\" на казна од 6.000 денари. Газдата, пак, на ротфајлер, кој во Прилеп нападнал деца на соседот и им нанел тешки повреди, заработи условна казна.

„Јас сум од Титов Велес“

Најновиот филм на Теона Митевска „Јас сум од Титов Велес“

Баба Фест ви прикажува

Баба Фест - „Село гори баба се чешла“. Со мало задоцнување ви ја прикажуваме програмата од „Баба Фест“.

Турски и јапонски речник

Сакате да учите турски? Јапонски? Бујрум на повеќе. Кај нас ич нема турцизми. ЈОК!

Мадам Васка водела дневник

Поголем број штипски мажи стравуваат од една обична тетратка-дневник, во која мадам Васка Г. ги бележела сите поединости за клиентелата која во нејзиниот стан користела сексуални услуги.

Владо ќе прозбори со новата продукција

Најновата вест поврзана со Владо Јаневски е дека популарниот пејач од \"Авалон продукција\" преминал во \"Аворд ентертејнмент\".

Помина времето на рачните часовници

Рачниот часовник помина долг пат од сончевиот бројчаник до дедовите или татковите часовници кои беа симбол на традицијата и кои се пренесуваа од колено на колено. Но, денешните деца повеќе не носат рачни часовници.

Домен за 14 милиони долари?

Сигурно најпознатиот домен, sex.com (признајте барем еднаш сте пробале да видите што има таму), е продаден за дури 14 милиони долари!

Женски кондом

Па добро, доста беше, па само мажите ли ќе монтираат гумици? Еве една добра обратна варијанта.

Рандом фаца

Уредникот Спиро says: Со прекрстени прсти зад грб ви ветувам дека нема никогаш да се повтори вакво долго неколкудневно исклучување на страницата. За возврат, ќе ве частам пијачка... На некоја свадба...

The Alternative Macedonian Dictionary

Најдов еден странски толкувач на некои од нашиве пцовки. Се здробив од смеа!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »