Секс и ТВ

Ако на американските телевизии е зголемен бројот на сексуални сцени, тоа не значи дека треба да ги „копираме“ за да бидеме барем „исти“ како нив (ако не и „поголеми“, како што знаеме да бидеме „поголеми“ Англичани од Англичаните).

Победници

Петар Печков Ова се победниците од велешката питијада, и тоа на нивните работни места. Победи втора година по ред сендвичара „Снупи“.

Како беше во ББ

Дел од реге атмосферата во ББ!

Pamel-чето

Ај да се замезиме малку или ако сакате и да си поиграме малку одбојка! За топки ќе се снајдеме.

Папрадиште

Во селото Папрадиште на 1100 метри надморска височина, куќите од ветерот се заштитени со алуминиумски блокови.

Роман Абрамович прв на рускиот список

Роман Абрамович повторно прв на рускиот список на најбогати Русија има околу 700 милијардери, од кои речиси 40 работат како пратеници во Думата...

DownTown викенд

17-18.02.2006 [b]Петок:[/b] Дуле и Коки, влез 60 ден. [b]Сабота:[/b] Роденденска журка на 5fm радио, награди од Скопско, со секое скопско грепка, секоја втора добитна, влез 50 ден.

Манифестацијата „Велешка пастрмајлија”

Датум: 18.02.2006 (10.00) Организатор: Центар за поддршка на НВО Велес и Општина Велес Mесто: ресторан „Розе сала“ Велес

„Враќање“

Дел од атмосферата на театарската претстава „Враќање“.

На нашето Министерство за здравство ич не му текнува

Заводот за јавно здравје во рамките на кампањата на Министерството за здравство ги повика Британците на редовен секс. Во сексот со полна енергија и фантазија се ослободува голема количина ендорфин, односно хормон на среќа.

Reggae Night во BB

Reggae забава во BB со гостин од Струга RootBoySelector.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »