Велес Отозгора

Новата категорија „Велес Отозгора“ е обид на сателитска мапа да се претстави Велес низ слики. Во тек е полнењето на категоријата со слики.

К-15 рани радови

На еден сајт од дијаспората најдов нешто многу интересно: К-15 за download и тоа од првите епизоди!

Најчесто поставувани прашања за Македонија

Најдов една многу интересна страница за Македонија...

Коалиција на граѓани и невладини организации бараат извинување од власта

Македонија: Коалиција на граѓани и невладини организации бараат извинување од власта

Кинез наместо детето, си го спасувал телевизорот

Најбројната нација во светот, "луда" по фудбалот.Кинезите смислуваат разни начини да би можеле во мир да ги следат натпреварите, а понекогаш дури и си ги ризикуваат животите.

Во нова сезона во NBA тотално нов баскет

Во новата NBA сезона тотално нов баскет. Кожата заменета со некоја микрофибер мешавина.

Митови или вистини

Постојат многу митови, многу од нив се прифатени како безусловни вистини, но дали навистина е така?

Направи филмче сам

На следната [url=www.dfilm.com/index_moviemaker.html]страница[/url] можете да си креирате филмче. Првите обиди би ви изгледале [url=mm.dfilm.com/mm2s/mm_route.php?id=2978790]вака[/url].

Кога биле млади...

Видете ги ѕвездите кога биле млади. Дали ви личи ова бебе дека ќе биде педер? Freddie Mercury од Queen ако не го познавте. [url=www.francesfarmersrevenge.com/stuff/archive/oldnews6/rock.htm]Линк тука[/url]

Блесави фотки

На следниот [url=www.thecoolhunter.net/ads/]линк[/url] имате многу интересни сликички. Блесави.

Google, YAHOO! и msn манипулираат со светот

Влијанието на Google, YAHOO! и msn, преку кои се вршат повеќе од 90 проценти од пребарувањата на Интернет, ги загрижува медиумските експерти, кои сметаат дека...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »