Песните од Евровизија 2007 на послужавник

Сите песни од Евровизијава можете да си ги симнете од линковите што се наоѓаат на страницава...

Што ќе се случува на 20-ти мај во црквата Св. Пантелејмон во Велес?

На 20-ти мај во велешкиот соборен храм „Св.Пантелејмон“ ќе се одржи...

Суперски бесплатни позадини

За сите љубители на добра фотографија (за позадина на десктопот)

onehournopower

Сајтов се однесува на една загрижена група за ефектите од климатските промени и го предлагаат следното...

Прва премиера по девет месеци пауза на велешкиот театар

Сабота вечер велешкиот народен театар „Јордан Хаџиконстантинов Џинот“ премиерно ќе ја прикаже претставата „Проклетството на изгладнетата класа“.

CD Radio го прославува својот единаесетти роденден

Среќен роденден!!!

Фуере не би сакал да живее во град каде работи Топилницата

Евро амбасадорот Ерван Фуере не би сакал за живее во град каде има таков загадувач како Топилницата. За него Велес е...

Кинеските женски стапала

Пред неколку децении во Кина малото стапало на жената се сметало за елеганција и углед. За таа цел, нивните стапала биле кршени и стегнати со завој и така „среќно“ си живееле...

Најтенкиот маус на светот - Slim G4

Dimensions: - when flat: 9.4 x 5.3 x 0.5 cm / 3.7 x 2 x 0.1 inch (length x width x height) - when Active: 10 x 5 x 3 cm / 4 x 2 x 1 inch (length x width x height) Weight: 43 Gram +/- 10% Interface standard : USB Cable Length : 65 cm / 25.5 inch, Manually retractable into the body Buttons: 2 buttons (Left & Right) Wheel: Touch scroll wheel Resolution: 800 DPI

Протест на вработени во „Транс Велес“ и „Велеспром“

Стотина поранешни вработени и сегашни акционери во „Транс Велес“ и „Велеспром“ протестираа пред Основниот суд во Велес.

Натпревар за дигитална фотографија

Lexar Digital Photography Contest #3 Entries

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »