Луда уметност

Па добро бе, алал да му е на овој Volcanic Penguin за ѓурултијата што се потрудил да ја направи. Само мрдајте со стрелката по белата површина и повремено кликајте.

Тетоважа на челото за 10000 долари

Karolyne Smith го тетовирала своето чело со веб адресата на еден „коцкарски“ сајт како нивна реклама со цел да ја плати школарината на својот син во едно приватно училиште.

Љубовен мотел за кучиња

Отворен е во Soa Paulo. Овој мотел нуди прекрасни декорирани соби за кучиња во кои тие можат да уживаат и да ги задоволуваат своите потреби. Цената за 2 часа изнесува 41 долари.

Zidan vs. Sirak

Можеби Зидан вака се поздравува секогаш. Најверојатно сакаше да се поздрави и со Матераци, но овој одглуми сосем нешто друго.

Мудрости

„Честа е надворешна совест, а совеста внатрешна чест.\" Артур Шопенхауер

Донесена конечна одлука за местачите во Калчото

По неклкуденевно одлагање поради големата еуфорија од освоената титула на Италија, донесена е конечна пресуда за Јувентус, Лацио,Фиорентина и Милан.

Летна колекција во Бразил

Манекенки „облечени“ во летната колекција на креаторот Fause Haten во Cao Пауло, Бразил.

Авто-такси лиценци - ПРОЦЕДУРА

Процедура за добивање на лиценца за вршење на авто-такси превоз на патници.

Нашата мила Земја

Земјата во споредба со „The others“

Exploring Macedonia

Еве како некој ја гледа нашата ни мила земјичка

Допирање без допир

Пробајте и вие!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »