Предлог Закон За Работни Односи

1. Почетокот на работното време работникот го одредува сам. Законската одредба пропишува да тоа не смее да биде пред 10 часот наутро. Шефот е должен да гo пречекува на врата со слатко и вода. ...

Ozone

Оттука можете да ја видите и понудата на ОнНет, за која на големо се зборува меѓу корисниците. Проверете, чиста работа.

Концерт

На 25 Мај во Скопје ќе гостува хрватската поп атракција [url=www.colonia.com]Colonia[/url]...

Школство

Со новиот концепт на основното образование во Велес, локалната власт предвидува ОУ „Трајко Андреев“ да се припои со...

Буба - Мара

Овој Велешанец, сопственик на автомобилот Folcvagen, во буквална смисла на зборот откако му исцртал црни точки, го претворил во БУБА. Му фали уште црвена боја за да биде МАРА.

Македонски веб информатор

Првиот македонски веб-информатор. Најбрзо и најлесно пронаоѓање на македонските интернет страници.

Календар на породување

Gwyneth Paltrow (33) и Chris Martin (29) викендов повторно станаа родители.

Инсталационен Фестивал 2006

Во сабота и недела (15 и 16 април 2006) во просториите на Народна техника (Скопје) од 11 до 21 часот ќе се одржи третиот инсталационен фестивал на Слободен софтвер Македонија. Овој пат, настанот ќе биде проширен со дополнителни активности. Покрај инсталирањето и снимањето дискови на слободен софтвер за посет?телите ќе има и предавања, работилници, дискусии...

Drivers

Ви требаат драјвери? Нема проблем. You name it, we got it.

Нудизам

Иде лето. Ќе одиме на плажа. Шо има таму*?

Универзитетски уписи 2006

Се ближат деновите на „маки и страданија“ на матурантите. Уписи се ближат, уписи се ближат... Кој одбрал, арно, кој не, ќе одбере кај и да е. Само да не биде работава „Дојдов, видов, се заебав“, затоа убаво информирајте се.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »