Тамара, Врчак и Адријан ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија

Тамара, Врчак и Адријан ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија во Белград

10 фотографии за забава

Од понеделник во Велес ќе се прикажува „Јас сум од Титов Велес“

Понеделник, 25 февруари, во Велес во 19 часот премиерно ќе биде пр?кажан новиот филм на Теона Митревска „Јас сум од Титов Велес“.

Езерото Младост со нов живот

Езерото Младост стана посакувано место за живеење а плацевите од новоформираната сателитска населба се скоро распродадени.

Во 21 век живеат во темнина

Секојдевица за петчленото семејството Чоко е живот без удобствата на новото време.

Кинески очи

Дали можете да прочитате што пишува на оваа фотографија?

Диета за живот

Питијада

Четврти пат во Велес се одржа манифестацијата „Питијада“ на која учествуваа 19 ресторани, кафеани, поединци и четири винарии.

Која е највештата жена во Велес?

Поддршка за иселување на Топилница од МПЦ и ИВЗ

- Во писмена форма Митрополитот Повардарски Агантагел и Имамот на Повардарското Муфтијство Бесим Абдули

„Денот на дрвото“ и во Велес

Повеќе од два милиони садници, или колку што има Македонија жители, ќе бидат засадени на 12-ти март во земјава.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »