Сака некој скуба?

Слики од скуба нуркање. [url=www.abelic.net]www.abelic.net[/url]

Панорама на западниот брег на Норвешка

За љубителите на добрата фотографија. Можат да ја посетат страницата [url=www.lothen.com]West Coast of Norway Panorama Tour[/url] или Tour[/url][url=www.lothen.com]www.lothen.com[/url].

Марфиевите закони

Сајт со сите Марфиеви закони. Ако фали некој, слободно кажете. [url=www.murphys-laws.com/murphy/murphy-teaching.html]Повеќе[/url]

Како функционираат работите

Научете самите како функционираат работите. Има за компјутери, наука, здравје, финансии... [url=www.howstuffworks.com]Видете и самите[/url].

Времеплов

Секоја година на 17 јуни ова семејство си прави приватен ритуал: се сликаат. Добро де, ништо ново со тоа дека се сликале, но интересното е во тоа што гледаме како се менуваат. Кликни на [url=zonezero.com/magazine/essays/diegotime/time.html]овој линк[/url].

„Велес град на културата 2005“ награден со 150.000 евра

Проектот „Велес град на културата 2005“ со кој Општина Велес аплицираше на конкурсот Награди за општините распишан од ЕУ и Владата на Република Македонија е избран за еден од трите најуспешни проекти во Македонија.

Еј! Кој ме предаде?

28 годишниот Хрват идентификуван како D.M., го фотографирал својот брзиномер кој покажува 170 километри, возејќи на патот во Северна Хрватска. Потоа оваа фотографија ја ставил на веб страната на локалната Општина.

Направи фаца

Интересна флеш анимација.

Ајде да кршиме тули

Ви текнува на игрицава... Треба да кршите тули со помош на топче и една подвижна шина...

Велешка традиција што трае повеќе од еден век

Чалгијата го одушевила и султанот

Луда уметност

Па добро бе, алал да му е на овој Volcanic Penguin за ѓурултијата што се потрудил да ја направи. Само мрдајте со стрелката по белата површина и повремено кликајте.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »