Дополни по твој избор...

Новини од Мобимак. Со прилични нелогичности. Ама добро е, како и да е.

НА РАТИ... БЕЗ ЧЕКОВИ!!!

Ова е оглас за компјутерски конфигурации од 22 јули 2000 година. Мора да имате предвид дека [b]сите конфигурации се со модем и монитор со вградени звучници и микрофон[/b].

Затемнување на Сонцето

Целосната еклипса, предизвикана од сенката на Месечината додека минува меѓу Земјата и Сонцето, најдолго ќе трае во Либија, цели четири минути.

Баба викенд

Овој викенд во БАБА...

Македонија на Си-Ен-Ен

Поттикнување на странските инвестиции, создавање на доверба во Македонија кај мултинационални корпорации и зголемување на бројот на туристите, се целите на договорот за промоција на Македонија на телевизијата “Си-Ен-Ен”.

Прибирање средства за хуманитарна цел

Добивме маил во кој се бара помош за малата Димчова Фиданка.

Tour de Велес

Пролетен велосипедски крос. Mаршрута: Велес - Башино Село

Најдобри албуми (1999 - 2004)

Следните албуми ги имам испреслушано милион пати: UNDERWORLD: Beacoup Fish, LEFTFIELD: Rhythm And Stealth, Kruder & Dorfmeister - The K&D Sessions, Radiohead – Kid A, PJ Harvey – Stories From the City, Stories From the Sea, Queens Of The Stone Age – Rated R, Songs For The Deaf, The Strokes - Is this it?, Muse – Absolution, Franz Ferdinand - «Franz Ferdinand», The Killers – «Hot Fuss»...

На кого се јајцава?

Ете шо се случуе кога не се внимава! Трк назад, на пазар :)

NOU

Check this out...

Нова Motorola

Веќе видено чудо на техниката Touch screen дисплеј со 262 000 бои, 2Mpixel камера напред, камера назад и нема бројки, само копчиња за навигација.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »