Во Велес еден ХИВ позитивен

Последните резултати на Заводот за здравствена заштита од Велес покажаа дека во градот од неодамна има регистрирано...

Шо ти е жед

Кога ти се пие, нема трте-мрте :)))

Кој ќе ги забавува велешани за Нова година

Извесно е дека во Младинскиот парк за највеселата ноќ велешани ќе имаат добра забава.

Велешани повеќе патуваат со воз

Помеѓу железницата и автобусите, велешани се верни на традицијата стара стотриесет години и сеуште предимство му даваат на патување со возот.

Парцели „Езеро Младост“

Словенци за три пати повисока цена од почетната ги купија најпривлечните парцели во сателитската населба „Езеро Младост“ лоцирана крај Велес.

Еве што е дефиниција за DJ

Отворете ја следната страница за да видите како треба да изгледа еден совршен DJ!

Велес може и да заработи од депонијата на згура кај Топилница

Велес долго ќе ги чувствува проблемите со загадувањето доколку не се отстранат жариштата кои и по пет години од затварањето на Топилницата емитуваат тешки метали, олово и цинк, беше речено на Конференцијата наменета за презентација на санациските планови.

STOP AIDS - Rotaract Club

Ротаракт клубот од Велес продолжува со своите успешни проекти.

Светски ден за борба против СИДА-та

Стартки vs. Опинци

Бујрум додека има...

Интервју: Лилјана Петровиќ, менаџерка на Тоше Проески

По Тоше, за мене не постои музика

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »