Нови инвестиции на AMD

AMD, вториот по големина светски производител на микрочипови за компјутери соопшти дека ќе инвестира дополнителни 2,5 милијарди долари

Bad Sector во клубот „Лудница“

После нивната мини турнеја во Бугарија, Скопје и Велес, групата Bad Sector беше приморана да направи извесна пауза поради...

Куќен Совет

Еве како гласи сопштението на куќниот совет на една зграда во Велес

25 најлоши технолошки производи на сите времиња

1. America Online (1989-2006) 2. 2. RealNetworks RealPlayer (1999) 3. Syncronys SoftRAM (1995) 4. Microsoft Windows Millennium (2000) 5. 5. Sony BMG Music CDs (2005)

Кабелските исклучени од мундијалот

Другите ТВ нема да смеат да ги емитуваат ниту головите во информативните емисии, а кабелските ТВ ќе мора да ги исклучат странските спортски програми.

Промоција на книги

Книгоиздавателството Култура - Скопје, Општината Велес и библиотеката „Гоце Делчев“, Ве покануваат на...

Настап на Сања Илич и Балканика

На 9-ти јуни бесплатен настап на Сања Илич и Балканика, да добро прочитавте, бесплатен.

Хуманитарен концерт во Велес

Најава за голема фешта во Велес.

Наздравје кафето!

Во периодот на предизборието изминатите денови Велес го посетија поважните фаци од политиката и сите пиеја некаде кафе.

Вицови

Доколку ви се читаат вицови, ај на повеќе.

Софтверското пиратство во Македонија

Вкупно 70% од инсталираниот софтвер на компјутерите во Македонија минатата година бил илегален, се вели во глобалната студија за софтверско пиратство во 2005 година подготвена од БСА (Business Software Alliance).

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »