Нова иницијатива за албанската паралелка

Родителите на децата од Бузалково кои завршуваат основно образование собирале потписи за да се отвори паралелката на албански јазик во Велес, а не во Чашка.

Колекција на HQ wallpapers

Еве една колекција на HQ wallpapers од која никој нема да остане рамнодушен...

Сироткото маченце

Абе мачорче шо ти направиле?

Чуден лебарник

И јас сакам ваков лебарник за дома!

Мачо портал

Сајт само за моми. Најдете го Тошета Проескога.

Портал на основни и средни училишта

Овој портал е единствена појдовна точка во Република Македонија која Ве води до сите образовни институции од средното и основното образование...

Нема инвестиции во Колска

Она што се случува во Колска, изнајмената хала на француската фирма ТЦИ, не може да се смета за влез на големата инвестиција Лорд од Франција, тврди градоначалникот Коцевски...

Запленети 73 риболовни мрежи

Чуварската служба во изминатиов период запленила 73 мрежи со должина од околу 2000 метри...

Радио Велес на меѓународен фестивал

Радио Велес со драмата „Крвава кошула“ од Рајко Жинзифов и годинава ќе учествува на меѓународниот фестивал за...

Топ 10 компјутерски маички

По долгочасовно сурфање и пребарување на интернет, дечките успеале да направат избор на најдобрите 10 компјутерски маички.

Концерт на 4 АСА

На 20-ти мај, сабота навечер во дискотеката Даунтаун ретка можност за добра забава.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »