Цвеќенце

Сакам да сум јас детелинка, скини ме шо сакаш ќе ти даам!

Ах воа фотошопо!

Воа Фотошопов колку го бива!

Сурфер 100 - Неодоливо, апсолутно романтично

Добро е, MT ни овозможуваат нови опции и ни отвораат стари видици. Она што беше некогаш интернет и принципот на поврзување кој веќе се изучува како историја на интернетот по универзитетите, МТ со гордост ни го најавува како нешто неверојатно, неодоливо, шармантно, симпатично, ненормално и не знам уште што не. На повеќе ја имате новата понуда, од која навистина не можев да се воздржам да не пукнам од смеа.

Крај на машката доминација на Интернет

Доминацијата на мажите во користењето на Интернет можеби е при крај, наведено е во едно истражување. Интересно е што двата пола ја користат мрежата за различни нешта.

Списание за антиглобализам

Јас како нов член во ти реков ми рече сакам како прва статија со голем Respect да ви го презентирам првото македонско електронско списание за антиглобазлиза во склоп наневладината организација MAGNA CARTA.

Optimus keyboard

Погледнете ја оваа тастатура што наскоро би се продавала и кај нас. Наскоро=Не се надевај дека ќе дочекаш.

Еден западњачки e-mail

Ми стигна еден мејл што ви го пастирам во оригинал, да не речете сум правел измени, ова-она, ти-реков-ми-рече... Европа, Европа... Каде одиме бре???

2006 Ќе пристигне покасно

Новата година ќе започне една секунда покасно за да се надополни забавувањето на земјината ротација. Таканаречената „дополнителна секунда“ ќе биде додадена на крајот од 31 Декември. Дополнителните секунди првпат беа воведени во 1972.

Хумор @ Добој Нет

На Повеќе имате линк за една многу интересна српско - црногорска страница. Ова Србиве - Црногорциве што ја правеле, ставиле вицови, слики, филмови (се однесува на видео клипчиња), песни, програми и текстови.

Збогум Сем!...Ти најгрдо куче на светот

Можеби првпат ќе прочитате за најгрдото куче на светот, но и последен, оти неодамна угина.

Рандом фаца

[b]Име[/b]: Ангел [b]Презиме[/b]: Темелков [b]Прва љубов[/b]: Топката

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »