Колекција чудесни фотографии

На следниот линк можете да проследите многу инспиративни фотографии.

Најстарите куќи во Велес

Ова е доказ за постоењето на една од најстарите куќи во Велес.

500 илјади евра за свлечиштето Рамина

Жителите од свелчиштето Рамина се задоволни што Владата оддели средства за решавање на нивниот проблем.

Извиднички одред Димитар Влахов

Извидничкиот одред Димитар Влахов од Велес по десети пат е домаќин на традиционалната школа за водачи на патроли „Зелениот Еди“.

Вицови

Се јавува човек на пријателот: - Еј, што викаш да свртиме партија шах вечер? - Не можам, баба ми умре. - Големо чудо, ај ти ќе бидеш со црни фигури.

Карикатури

Кој е ваш фаворит?

Тендер за залихи

Продажбата на залихите на алкохолни пијалоци на АД Винарска Визба во стечај пропадна...

Колку пари, толку музика

Дел од колите на МЖ кои се на поправка во фабриката за шински возила „Колска“ од Велес се блокирани и нема да бидат испорачани...

Универзален спортист на векот, Тодор Мијаков - Кош

Кошаркар, ракометар, одбојкар, фудбалер, гинастичар, пингпонгар, долга е листата на спортови во кој настапувал велешанецот Тодор Мијаков и секаде каде играл, бележел врвни резултати.

Nokia ќе промовира мобилни со подршка за Skype

Nokia изјави дека планира да промовира направа која ќе им овозоможи на корисниците да остваруваат повици преку интернет користејќи ја технологијата развиена од Skype.

Направи сам

Ова не е кула од карти...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »