Sonic The Hedgehog

Супер игричка, римејк на оригиналната Sonic од Sega Mega Drive.

Keane ќе издаде сингл на USB

Рок бендот Keane ќе биде меѓу првите кој ќе издаде сингл на USB флеш. 1500 од овие мемориски картички со Mp3 копија ќе бидат понудени за продажба со последниот сингл Nothing In My Way при крајот на овој месец.

Владиката Агатангел во нова куќа

По встоличувањето за Митрополит Повардарски, Владиката Агатангел се всели во новата резиденцијална куќа, која беше изградена за една година.

Награда „Петре Прличко“

Благоја Спирковски Џумерко е првиот добитник на нововостановената награда „Петре Прличко“.

Нема почит за покојните во Велес

Граѓани биле принудени од капела до дома да ги пренесуваат покојните во своите автомобили, а тие што немале возило ги пренесувале со запреги.

Ѕидан мост

Ѕидан мост е најзначајната знаменитост на селото Богомила во Азот, тој со векови ги поврзува двата брега на реката Бабуна

Велешкиот колекционер на стрипови

Во својата стрип-колекција Ване Трајков го има и првиот број на „Политикин забавник“ од 1939 година, како и првите изданија на стриповите на македонски јазик „Тарзан“, „Бетмен“ и „Супермен“

Велешанката Гордана Митова

Шеснаесет годишната велешанка Гордана Митова се закити со две одличја на неодамна завршеното Европско атлетско првенство за деца со интелектуални пречки.

Бесплатни СМС пораки

Сајт за бесплатни СМС пораки!

И шо сеа?

Ја грабнаа Цвета... Треба нова невеста да се донесе!

Есенска

Бејрут со нова песна... ... ... ...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »