Блогот на Кузевски

Интересен блог. Посетете го.

Човечки BUG?

Докторите пронашле дека кај човечкиот мозок постои одреден дефект и го крстиле човечки BUG.

Прво-второмајски празници

Еве го мајот, еве го и езерото на сликава. Кој ќе оди и каде ќе оди? Дали маршутата ќе биде Отовица-виа-Мотелот?

FIFA World Cup 2006 Ѓермани

Почнува Светското првенство во фудбал и главоболките за домаќинките.

Песнарка плус

Како дополнување на нашата песнарка, еве уште нешто... Само песна за душа!!!

31 начин за врзување на врвците

Врзување врвци на 31 начин. Ако немате попаметна работа :Р

Зошто Први мај?

[b]Црвени песни за црвениот Први мај [/b] Доста беше! Да не дозволуваме и понатаму капиталистите и нивните поддржувачи да ни фрлаат прав во очи! Да ги отвориме очите – крајно време е за тоа! Нашите интереси се различни од нивните и се газат од нивна страна!

Најнов модел на Volvo

Најнов модел на волво автомобил. Само каде е волот?

Наградна игра # 2

Прашање за 500 денари: Дали сите овие компјутерски делови се закачени на ѕид или се поставени на маса?

Наградна игра

Најди ја шољата. 1. Награда: Бесплатно какање на неа (ако можеш да пристапиш до неа)

Тепање време

Ако сакате да отепате време, еве вака. Направете интересни работи од вашите стари глувчиња и тастатури.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »