Како велешани го одбележаа светскиот ден на здравјето 7-ми април

По повод Светскиот ден на здравјето 7-ми април, невладината организација ,,Друштво на родители за грижа за здраво поколение“ организираше хепенинг во Велес со повеќе содржини.

Се обновува мотел ,,Македонија“

Во полн ек се градежните работи на обнова на хотелскиот комплекс ,,Македонија“ кој неодамна го купи Мите Јовановски сопственик на бензиските пумпи ,,Мак оил“ од Скопје.

И делник и празник, крадците работат!

Завчера вечер велешката полиција открила нелегална продажба на дрва за огрев.

Започна и заврши судењето на екс Владиката Јован Вранишковски

Повторното судење на екс Владиката Јован Вранишковски започна и заврши во еден ден, а остана само да се изрече пресудата во вторник на 10-ти април.

Прогласен за виновен во случајот „Запалена гаража“

Николче Лукаров доби осум години затвор

Маскенбал во ЦрноБело

Ако не бевте погледнете како беше за 1 Aприл во ЦрноБело

Мобилен во форма на белегзија

Кога ќе пристигнат кај нас?

Продажба на велешката Топилница

При продажбата на велешката Топилница новиот сопственик ќе има обврска...

Сваштарии

:)

Јајцааааа

Честит Велигден!!!

Не знаел дека има некој во запалената гаража

- Се каам за стореното дело, не знаев дека човек има внатре во гаражата и немав намера да загине никој, вака се бранеше обвинетиот...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »