Порно sвезди на турнеја низ Македонија, ќе дојдат ли во Велес?

Дваесетина порно sвезди и танчерки од Европа кон крајот на месецов ќе допатуваат во Македонија. Ќе гостуваат во повеќе познати ноќни клубови во државава. Нивната мини турнеја ќе почне во Скопје.

Грнчарството - занает што изумира во Велес

Панче ја обнови традицијата на Недеви.

Фотки

Шо се нема на интернет :))

Користа од стариот мобилен

Не го фрлајте стариот мобилен, еве идеја како да го искористите.

Смрт од чејли

Арно викаат: Сегде не се пика носот!

Реклами

Пиратеријата ја убива филмската индустрија. Купете оригинал...

Box Office

1. The Covenant заработка од $8.9M жанр: хорор

Прикаска за иконите

И доџе судњи дан!

За здравјето

Дадени се најчестите нарушувања на здравјето и храната која што може да помогне во голема мера во нивното лечење. Даден е и обратен однос храна-нарушувања.

Светски форум за Warcraft

Знам дека има еден куп Warcraft пациенти, па претпоставувам дека ќе најдат лек на странава... Душички јадни...

Организатор за настани

Шо нема да измислат... Значи на странава имате шаблони за принтање на листови за организирање на вашето работно и слободно време. Стопосто не сум јасен. Затоа одете на линкот.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »