Reggae Night во BB

Reggae забава во BB со гостин од Струга RootBoySelector.

78- мо доделување на наградата ОСКАР

Цермонијата е закажана за 05.03.2006. Еве листа на номинациите во некои од поважните категории.

Valentine или Св. Трифун?

По поклон или на софра? Честит празник на сите кој што го слават (било како)

Сомнително лице

Петар Печков Кој сака нека да се насмее нека оди на преставата „Сомнително лице“ од Нушиќ.

Маса

Петар Печков Оваа маса и стол се само дел од новиот амбиент на работната соба на Тепев.

Членот и Борче се простиле?

Од официјани извори на Стереотипови и Парализер дознаваме дека денес Членот и Борче се простиле.

Птичјиот грип и се доближува на Македонија

Птичјиот грип се поблиску до Македонија. Смртоносниот вирус Х5Н1 е идентификуван во соседните Грција и Бугарија.

Екологистите ги хранеа птиците

Петар Печков Фотографии од замрзнатото езеро Младост и како екологистите ги прехрануваа птиците.

Велешката Мерилинка Весна

Две актерки, Мерилинка и велешката Мерилинка Весна Димитровска заедници на фотка.

Кафе или чај по 5 ден. и 10 ден.

Петар Печков Како да се преживее, велешанката ИКИ на горното пазарче продава кафе или чај по 5 ден. и 10 ден.

Благцата на баба

На манифестацијата „Благцата на баба“ учествуваа 400 жени од 12 града од Македонија...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »