Батка, многу брзо возиш!!!

Абе не возиш животни бе, алоооо!!!

Интервју со Фипе (АДРЕНАЛИН)

На последниот Loser Fest имаше многу бендови го имаа можеби и првото деби промовирање надвор од нивните гаражи или подруми каде спремале демо верзии на нивните идеи за бунтот против општествените срања. Својот темперамент групите го изразуваат преку разлутени рифови, урликање до кинење на гласните жици, расоблекување и покажување средни прсти, уствари сеа малку претерав. Нема везе, но ако сте биле на свирката, сигурно сте ги забележале велешките чуда од деца АДРЕНАЛИН, средношколци со харизма, уметници со смисла и победници со бронзен медал. По некоја случајност се сретнав со Филип, или поточно Фил, или нагалено Филе, ама сите другари го викаа Фипе. Прво културно си ја избушави фризурата, си ја почачка малата плетенка со два прста, потегна долго од цигарата и се пушти во муабетов подолу (на Повеќе). 3... 2... 1... ON THE AIR

Поздрав од Русија!!!

Тоа ти е прав DJ. Поправ, здравје.

Гремлини

Пред некое извесно време t на А1 го даваа филмот Гремлини. И не знам што ми требаше да го гледам. А шо убави впечатоци ми остави кога имав седум години. Oд апсурдноста на овој трагикомичен хорор филм и сè што е поврзано со него многу се изнервирав.

Што има по програмите на кабловска?

Сте се прашале ли досега, што е тоа што добивам од кабловската, а плаќам 5?? Еве едно индивидуално видување.

Дилеми околу роботите

Роботите не мора да бидат премногу интелигентни за да бидат доволно интелигентни. Ние би биле совршено задоволни ако роботот може да следи едноставни наредби и да се грижи за куќата, или да користи машини за извршување на задачи кои се повторуваат.

Ова го нема и ТопШоп!

Пробајте го овој соковник! 100% природен сок.

Во здраво тело, здрав дух!

Ако не сте верувале, еве ви доказ!

Далечински управувач

Heineken

Вака треба да изгледа една добра реклама! А не тоа лудата фамилија Рама маргарин...

Фудбал

Забавно е.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »