Рацин - 97 Години од неговото раѓање

Велес, 16.11.2005 Општинскиот одбор на сојузот на борците од народноослободителната и антифашистичка војна на Македонија 1941-1945 год. Велес Ве поканува на Вечер посветена на Кочо Солев - Рацин

Најдобри албуми (1983 - 1988)

Во овој период почнав да слушам музика... Земав некои од касетите на татко ми... Имаше некои како Boney M, Aha, Culture Club, David Bowie... Некои од песните што тогаш ги слушав ги памтам до ден-денес...

Интервју за работа!

Види, види... Колку е лесно вработувањето во странство...

:::WANTED:::

Се бара терористот на сликава! Последен пат е виден како кашла на јаворот кај фонтаната. Се молат сите примерни граѓани ако во некоја ситуација го здогледаат, смирено да одберат некој поголем камен и да гаѓаат што е можно попрецизно!

Кај да се скријам од овие срамови...

Do not try this at home!!!

Внесете ја колата!

Симнете ја играва, загарантирана забава за најупорните!

Ах воа фотошопоф!

Chris Rock

Осмех за добар ден

Венцо и Шали Гуде... Некоја руска варијанта.

Велешкиот пато

Не е некоја новост, ама тие што знаат да им кажат на тие што не знаат, а тие што не знаат, да си проверат.

10 бесплатни пораки

Повелете 10 бесплатни пораки. Еднократно е и важи од една IP адреса. Како и да е, кој ти дава. Да се заштеди барем 50 ден.

Како Соле ја правеше странава...

Поздрав до Соле со песната „Доста беше разбуди се, свести се нееее спиј тиии...“

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »