Карикатури

David Beckham

Стивен Тајлер на операција

Пејачот во групата „Аеросмит“, Стивен Тајлер оваа недела ќе прави операција на грлото.

Цигарите пак ќе поскапат

Да, од 1-ви Април повторно ќе поскапат цигарите.

In викенд

За овој викенд In ви претставува...

Елена Велевска (What the f***)

Ху да фак ис дис бич?

Историја & Turbo-folk

Блог на icko. Нормално, со негово овластување се најде тука. Овој пост е од 19 Март, 2006 - 16:09 надвор облачно...

Monsters of rock in Kaverna

Фестивалот ке се одржи од 03 до 06 август 2006год........

Најдобри албуми (1994 - 1998)

ORBITAL, UNDERWORLD, Chemical Brothers, Prodigy, Aphex Twin, Plastikman, Beastie Boys, Rage Against The Machine, Bjork, Nirvana, Sonic Youth, Oasis, Soundgarden, SMASHING PUMPKINS, Radiohead, PJ Harvey, PLACEBO, Lamb, Morcheeba, Air, Massive Attack - Ова би бил мојот избор накратко.

Вицови

-Госпоѓо, зошто веднаш не ја пријавивте кражбата, а се жалите дека крадецот ви ја испретурил целата куќа? -Оти на почетокот мислев дека тоа мажот ми бара чиста кошула. ===>

Случувања во БАБА

Случувања во БАБА

НОВ БИЗНИС ВО ВЕЛЕС

Дали конечно ке се ослободиме од целиот пластичен отпад во градот?!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »