Најдобри албуми (1989 - 1993)

Со извинување за задоцнувањето продолжувам со најдобрите албуми.

Makedonium Historiae

Овој текст одеше во Елфаско и мислам дека може да послужи како добра иронија по питање на дискусиите и коментарите што досега ги имавме. Писар е my man Небојша ака Пан-де-Мониум, da very wicked master of elfasko puppets.

За сите оние што планираат да се запишат на ЕТФ

Сега претпоставувам еден куп овогодишни матуранти полека-полека размислуваат каде ќе продолжат со студии. Претпоставувам ќе има интерес и за Електротехнички факултет, нормално како и секоја година: се запишуваат 500 грла, завршуваат редовно околу 100, со пролонгиран стаж уште 100, а останатите (се надевам од година во година се помалку ги има) прават бришка. Ама во склоп на факултетот функционира и Елфаско...

Google истант пораки преку e-mail

Google Inc. ќе воведе во наредните недели поедноставен начин на конверзација за своите корисници преку инстант пораки од самиот прелистувач, користејќи го својот e-mail.

Добродојдовте во блогосферата

Скоро 27,2 Милиони блогови. Нов блог се креира скоро секоја секунда, а феноменот е за 60 пати поголем од пред 3 години

Стереотипови во Баба

После 3,5 години во Сабота 11.02 во Баба ќе имате можност да ги проследите Стереотипови од Велес.

Google-ова „смртна казна“ за BMW сајтот

Производителот на луксузни коли BMW односно неговиот Германски веб сајт е на црната листа на Google откако е фатен...

Жандармеријата го исфрли IE

Open Source заедницата може да биде задо?олна од вестите од Француската полиција која изјави дека го напушта Internet Exporer и се префрла на Mozilla Firefox.

Друже Тито ми ти се кунемо

Аууу што слушнав - ќе не прекрстеле пак во Титов Велес

Embriothomy и Paralizer во Баба

Metal Night LIVE во Баба. Гостуваат Embriothomy - Скопје (Death Metal) и Paralizer - Титов Велес (Нова постава, нов материјал). Повелете на 08.02.2006 Среда со почеток во 21.00!

Македонците со најмала слобода на движење

Македонците без виза можат да патуваат во само 31, од вкупно 195, држави во светот. Ова го објавува најновиот извештај на швајцарската компанија „Хенли енд партнерс“ во Цирих, која врши истражувања на барање на бизнис компании или богати луѓе.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »