Факти за Чак Норис

- Кога Баба Рога оди да спие прво проверува да не се крие Чак Норис во нејзиниот плакар. - Главен извозен артикл на Чак Норис е болката. - Чак Норис спие со запалена ламба. Не зато што Чак Норис се плаши од темнината туку затоа што темнината се плаши од Чак Норис.

Најлоши филмови на годината се...

Грди продолженија и римејкови ја малтретираа филмската публика последнава година со што се номинираа за „Најгрди филмови“ (Razzies) во Холивуд.

„Услугата“ на Спринт

Краток исповед од еден пациент-корисник на „Давателот на услугата“ Спринт. Никако да си го поправат односот спрема своите корисници и понатаму остануваат „глуви“ на забелешките од своите клиенти.

Читач на мислите

Многу добра игра. Оди вака: - Замислуваш двоцифрен број (на пример 54) - Од него ги одземаш неговите две цифри (54-5-4=45) - Најди го симболот до тој број во табелата - Сконцентрирај се на симболот и кликни на магичниот квадрат...

Пријателства

Какви се пријателствата меѓу жените, а какви се меѓу мажите?

Што се има на една банкнота од 20$

Во Америка се случуваат навистина чудни нешта, еве на пример што се има на една банкнота од 20$...

Bigfoot во Малезија

Малезиската влада покренува официјална потрага по легендарното чудовиште кое било забележано во јужниот дел од државата.

Во буџетот нема пари за Рамина

Велешанецот Саво Мишков веќе две и пол години е без дом. Лизгањето на земјата во велешката населба Рамина му ја сруши легално изградената куќа. Тој и неговата сопруга на стари години живеат под кирија.

Најди ја разликата!

Има две разлики помеѓу овие слики.

Дали скандинавските избори се кристално фер и демократски?

Без намера да политизираме, од независен и деполитизиран „аспект“ се заинтересиравме и дознавме.

СМС Занимливости

Топ листа на спам пораки во 2005-та година СМС или меил како потсетник дека треба да земете таблетка за контрацепција Казна поради СМС клетва

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »