Comodore 64 Laptop

Е тоа да видиш...

Нови поштенски марки

Нови поштенски марки на Бирото за филателија на Македонски пошти со номинална вредност од 12 и 36 денари:

Зошто Велес нема 4 месеци театарска претстaва

Паузата од четири месеци неработење на велешкиот театар „Јордан Хаџиконстантинов Џинот“ ќе биде прекината со вработување на неопходниот број актери и...

Манасков во Борец, но како тренер

Пепи Манасков стана тренер на прволигашот Борец и оваа полусезона ќе ја води екипата во оваа конкуренција.

Муштеријата секогаш e во право

Муштеријата има право да каже се што сака...

Високи потпетици

Упс, се лизнав

Сакам сајтови

Му дале на човеков компјутер и сака да си купи сајтови :))) Слушнете како се одвива муабетот преку телефон...

Изложба на фотографии за Њујорк

Во среда навечер во Ликовниот салон во Велес ќе биде отворена интересна изложба на фотографии за Њујорк.

Уметноста на облините

Само кликај на Next.

Ice Age

Не сум знаел дека постоело Ice Age и во реалноста!

Гинисови светски рекорди

Откријте ги светските рекорди. Најдете го највисокиот жив човек, жената со најтанка половина, најдолгата коса што расте од ушите (?!“’%‘*&), најпирсираното тело, најмногу склекови (на другата страна од дланките) за 1 час...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »