Ноќен живот

Добро, добро, знам дека каснам, не туку аздисујте туку читајте шо ќе се праи викендов!

Ноќен живот

[b]Beatles night [/b] 08.12.2005 Четврток [url=www.pub.com.mk]www.pub.com.mk[/url]

Paul Oakenfold во Скопје!!!

Oaky во Скопје? Ех, овие од Авалон ептен на голем залет се, па коваат додека е жешко железово...

Victoria’s Secret

Ух, ова сега што имате можност да го видите е навистина нешто што ми го крена адреналинот! Во секој случај, сликите се за секого: мажите пробаат да замислат што има под облеката, а жените пробаат да замислат како таа ќе изгледа на облините...

Колку сте задоволни од услугата на Спринт?

Првиот ден откако ставив кабловски Интернет бев пресреќен и полн со енергија за нови можности. Добив Интернет и локална мрежа на која можам бесплатно да разменувам документи (нешто што е дозволено).

Кафана је моја истина

Spiderwoman

Која невеста не е убава?!?

Франција е зрела за Рамковен договор

Преземен текст. Немам коментар.

Скриени смешковци

Ако користите Yahoo Messenger, тогаш сигурно користите и смешковци (emoticons). Во палетата има 54 смешковци. Ако сакате повеќе смешковци, кликнете на Повеќе.

Зошто Грција ни ја краде историјата?

Повод за да го напишам ова е простачката провокација на една [b]грцка цавка - малага[/b] задолжена за (изгледа сексуални) односи со јавноста, што во форма на имејлче и го испрати на една моја ценета пријателка. Затоа, молам за внимание и разбирање на англиски малку. Се мислев дали да го ставам и мејлот на shit-eat-еркава за секој да има прилика комотно да и испрати еден тон спам, арно ама ај си велам да не и наштетам индиректно на пријателка ми. Значи вака...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »