Како да го избегнете женското „не“

Кога на некое машко ќе почнат да му се тресат нозете, да му се превртува во стомак и да му се суши устата, големи се шансите тој да се наоѓа во близина на девојката која му се допаѓа или да се припрема „за напад“ на доближување. Кога се случува одбивањето, доаѓа до грубо кршење на егото и појава на евентуална несигурност кај мажите за понатамошни акции. Десетте предлог - причини за одбивање на жените, околу кои треба да сторите нешто би биле:

Новогодишни честитки!!!

Што ќе им посакате во Новата 2006 година на оние што најмногу ги „сакате“?

Организиран дочек на Новата 2006 година!

Да не правам Copy и Paste прочитајте повеќе на [url=veles.gov.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=103&Itemid=19]www.veles.gov.mk[/url]

Рандом фаца

[b]Име[/b]: Роберт [b]Презиме[/b]: Трајков [b]Прва љубов[/b]: Гитарата

КИНО 11 ОКТОМВРИ

Велес е меѓу ретките градови во Македонија и мора да се гордееме со тоа. Нема кино.

Најдобар спортист и екипа за 2005

Општина Велес и Сојуз на спортови Велес, Ве покануваат на [b]„Избор на најдобар спортист и спортска екипа за 2005“[/b] и Турнир во мал фудбал 24 декември (сабота), Спортска сала „Парк-спорт“, 15.00 часот

Како електро инженерите им објаснуваат на децата...

Пред и по стапување во брак

Треба ли коментар???

DownTown стриптиз!

Личност на неделата

[b]Име[/b]: Оливера [b]Презиме[/b]: Николова [b]Возраст[/b]: Доволна [b]Генерација[/b]: Не е битно

Којнички средби

[b]Којнички средби[/b] 23-24 Декември 2005 година

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »