За да го запознаете вашиот XP подобро

имаше некој работи што веке сум ги знаел ама имаше и некој што не :)

Удрете го Матераци

Доколку сте му лути на Мтераци што го ицпровоцира Зидан, [url=widelec.org/zidane.html]повелете нокаутирајте го.[/url]

Црква од човечки коски

Ова е една многу необична и морбидна приказна за една цркава која се наоѓа малото гратче Кутна Горасе во Чешка.

Родила бебе на девет години

Деветгодишно девојче од западниот дел на амазонската прашума, родила женско бебе, а властите претпоставуваат дека бременоста е резултат на силување.

Ноне на фестивал во Нови Пазар

Со баладата \"Признавам\", Ноне ќе и се престави на публиката во Нови Пазар во Србија на интернационалниот музички фестивал \"Стари град\".

Стереотипи

Направете комбинација, креирајте фаца! Само без заигрување!

6 месеци затвор за Благој Галевски

Директорот на АД Ветекс, сега претседател на УО Благој Галевски, доби условна казна затвор затоа што затајувал данок.

100 велешки деца на одмор во Пелистер

100 велешки деца и годинава ќе се рехабилитираат од долгогодишното загадување на Топилницата.

Видео од провокаторот Матераци и Зидан

На следново видео ќе ја видиме причината за исклучувањето на Зидан, а можеби и за поразот на Франција. Провокаторот Матераци прво го штипе Зидан за градите, потоа некоја пцовка и следи исклучување за Зидан.

Спортски реклами

Најдобрите спортски реклами на едно место.

Топ 100 светски чуда

Кои се светските чуда? Почни од пирамидите во Египет, преку Мачу Пикчу во Перу, Бора Бора во Пацификот, пази ваму: ДУБРОВНИК, па Стонхенџ во Англија и тн.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »