The Alternative Macedonian Dictionary

Најдов еден странски толкувач на некои од нашиве пцовки. Се здробив од смеа!

За настапот на Oakenfold

Видување на my man Колев за Oakey

Карактеристики на Македонците

(Христијанство – православие) Сонце Вода Планина Вера Доверба Храброст Сочувство Солидарност Добрососедство ...

Рандом фаца

Кире Гешовски

Британските тинејџерки за следниот Potter

Илјадници тинејџерки чекаа во долги редици за аудиција која се прави за следниот дел од Harry Potter.

Како на Paul Oakenfold?

И како беше на Paul Oakenfold? Ако некој има слики, да прати нешто на нашиот контакт kontakt@tirekovmirece.com, со задоволство ќе ги објавиме!

Порно оскари

Дваесет и третиот годишен AVN (Adult Video News) фестивал е одржан овој викенд во Лас Вегас.

Гол секс или сепак не?

Египќаните ги мачи доста тежок проблем - треба ли да имаат секс голи или до пола соблечени. Овој проблем повлече жестоки дебати во локалните новини и телевизии.

Леб и сол повторно заедно?

Постојат реални шанси легендарниот бенд Леб и сол да се врати на музичката сцена, дознава Дневник.

Виртуална венчавка преку Интернет

Венчавката е помеѓу лица кои воопшто се немаат сретнато, а кои ги двојат неколку океани и се во своите 50ти години.

Христијански празник Водици

Празникот Водици или Богојавление народот го празнува како еден од најголемите христијански празници.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »