Мини канцеларија

Уникатна идеја

Моќта на шминката

Природна лепота, ама коа не бива...

Балони

Жртви на модата...

Обештетување на штедачите од штедилница „Киро Ќучук“

Започна обештетувањето на штедачите од пропаднатата штедилница „Киро Ќучук“ од Велес.

Велешка пастрмајлија

Бујрум на пити пастрмајлии!!!

Викенд во „ЦрноБело“

08.02 - 11.02

Отворање на клуб „ЦрноБело“

Дел од атмосферата за отворањето на новиот црно-бел клуб...

Ноќна смена на аптеките

Прекинат е шестмесечниот пост и немањето на дежурна аптека во Велес, откако Подрачната единица на Фондот за здравство им наложила на аптеките да воведат ноќна смена.

Како да се препознае педер навреме?

Кога го гледаш вакво уште од мало, шо да му праиш, таа е...

Графити

Сакам да има вакви и во градов :)))

Comodore 64 Laptop

Е тоа да видиш...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »