Миле ѕвончарот

Ѕвонците се лична карта за животните, според кои сопствениците си ги препознаваат, вели 70-годишниот велешанец Смиле Миров познат во градот како Миле ѕвончарот.

Ракомет

Еве нешто и од спортот во Велес

Пресуда за убијците на баба Јована

По седум години затвор за убијците на баба Јована

Викенд во „Studio 55“

16.11 - 19.11.2006

Фолтин во „Nocturno“

Недела, 19.11.2006

Викенд во „Nocturno“

16.11 - 19.11.2006

Нова цена на лебот

На прес конференција, најголемиот производител на леб во Велес, АД Жито Вардар најави нови повисоки цени на лебот. Од утре тој ќе се продава за 10 отсто поскапо.

Направи сам

Потребно е да имате еден куп книги и ќе си направите прекрасен...

Ова стварно...???

Да не веруиш... Разбираш...

Убавините на Кина

Заборавете за момент се што знаете за Кина и погледнете ги сликите.

Интервју со Панче Ќумбев

Ексклузивно интервју со еден од најдобрите фудбалери во земјава и воедно нашиот сограѓанин Панче Ќумбев!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »