Гинисови светски рекорди

Откријте ги светските рекорди. Најдете го највисокиот жив човек, жената со најтанка половина, најдолгата коса што расте од ушите (?!“’%‘*&), најпирсираното тело, најмногу склекови (на другата страна од дланките) за 1 час...

13 фотографии што го сменија светот

Насловот кажува с?. Клик понатаму.

10 апарати што го сменија светот

Видете кои апарати се основа на модерната ера.

Нов сопственик на АД Лозар

Благоја Ханџиски сопственикот на аптеките Зегин ја купи винарската визба на поранешен АД Лозар.

Доброволно служење на воениот рок

Во велешката касарна Алексо Демниевски Бауман свечена заклетва даде првата генерација на македонски војници кои доброволно го служат воениот рок во АРМ.

Илузии

Квадратчиња, кругови, се е илузија

Еко-дозвола

Велешките фирми Крзнарата АД Димко Митрев и Металната индустрија ДОО Брако се првите македонски производители кои ја започнаа постапката да добијат еко-дозволи

Њујорк навечер

Видете го Њујорк навечер. Не викам дека Photoshop нема и тука замешано прсти, ама сепак прекрасни слики!

Светот на Американците

Вака изгледа светот гледан низ призмата на Американците.

Добар во кревет

:)

Цеца и силиконите

Шо глеате на сликава? а) Цицки за мезе б) Расипан квасец в) Недолечени комплекси г) Стрвење сиромав народ

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »