Образованието се враќа на корените

„Ќе го полираш ова многу понежно, треба да го чувствуваш материјалот“, му рече на калфата Неџбедин Буши, златара „Раф-Раф“.

Новиот театар во Велес

Кога ќе почне изградбата на новиот театар во Велес?

Av Voice changer software

Windows Vista blablabla..., еве нешто поразлично од софтверот за кој сме навикнати да читаме и слушаме...

UCF во соработка со Colosseum

Организацијата што ја правеше журката на езеро (во мај минатата година) секоја недела ќе прави техно журки во Colosseum.

Нигерискиот фудбалер со СИДА

Инфективната клиника не знае дали и колку луѓе заразил нигерискиот фудбалер Еје Абдулрашид Адамс, кој пред неколку дена умре од СИДА во болницата.

Финале „Carling Cup“

Paul Jewell е оптимистички расположен во пресрет на натпреварот против Manchester United.

Албум на Bad Sector

Промотивен материјал од првиот албум на Bad Sector наречен [b]„Bad Sector“[/b]. Се спремаат за промоција на нивниот албум и ќе настапат на [b]22 Април[/b] на Live радио во Скопје.

Фановите на Rolling Stones

Судар на фановите на Rolling Stones и полицијата во Аргентина.

Струмички карневал

Започнува од [b]04-08 Март 2006[/b], а главната карневалска вечер ќе биде на [b]07 Март 2006[/b] год. Тоа не смее да се пропушти. Секоја чест на Струмичани!

Apocalyptica во Скопје

Концертот е закажан за 30.05.2006 најверојатно во универзална сала. Вакво несто беше најавувано и лани ама ништо не испадна концертот бесе одложен па барем јас искрено се надевам дека така нема да се случи и оваа година.

Ентер, Инбокс…

Навистина не разбирам… На кого му текнало наместо водители на ТВ да става компјутерски генерирани ликови...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »