Можни инвестирања од Македонците од дијаспората

Канадскиот бизнисмен со македонско потекло Џон Битов вчера доби поддршка од Владата за проектот со кој е почната изработка на...

III Интернационален фолклорен фестивал

Програма на третиот Интернационален фолклорен фестивал „Велес 2006“ 22-26 Јуни 2006

PAINTBALL на Скопско Лизгалиште

PAINTBALL СРЦ Кале (Лизгалиште), секој ден до 24 часот. Нескротлива страст, огромна возбуда, незаборавна забава, експлозија на адреналинот...

Алал да им е на нашите пензионери!

Повеќе од 250 пензионери се претставија пред велешани со песна, игра и музика во рамките на Регионалната ревија која вчера се одржа во Велес.

Албанска паралелка во Гимназија „Кочо Рацин“

Од есен сепак албанска паралелка во гимназијата во Велес.

Прстомен

II дел

Глумела дека има рак за да земе пари

Бивша професорка од Масачусетс лажела дека има рак на стомакот за да земе 50230 долари од пријателите и фамилијата.

Керамика - стара велешка традиција

Стариот велешки занает гранчарството се возбновува и тоа со нов квалитет на производите кои ќе бидат белег на времето во кое живееме.

Градски базен

Започна со работа Градскиот базен.

IV Пензионерска ревија

21.06.2006 (среда), кино „11 Октомври“, почеток 12 часот. Влез слободен.

Сајт за самолепливи сликички

Единствениот веб портал за колекционери на самолепливи сликички.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »